Mojump

Dan Hellströms band sedan 2010 med originalmusik. En genre som kanske skulle kunna benämnas som Boogie`n blues med mycket smak av Latin och New Orleans. Och med engelska texter som kommenterar vår omvärld politiskt eller filosofiskt.

 Mojump är idag ett musik/blueskollektiv som består av mina sånger och texter samt en grupp duktiga musiker som ofta kan vara svåra att samla på en och samma spelning. Därför kan vilken uppställning som helst för dagen vara relevant.

Och vi är oftast: Vanja Holm är med på trummor eller percussion. Per Svenner spelar trummor. Klas Nilsson kommer med sin trumpet. Frontar bandet med sin vackra stämma gör ingen mindre än Karin Klingestjärna känd från ”Stella” och en massa andra sammanhang.
Bröderna Nagy är som vanligt med; Johan på bas och Henrik på sång och gitarr. Dan Hellström sköter keyborden, leder bandet och har skrivit allt material.

Ny skiva är på gång! Finns ett smakprov under bilderna.

Lördag 30/9 återuppstår vi på ”SS Marieholm” efter ett långt pandemiuppehåll. Det blir release på vår nya skiva ”Popes and beasts from west to east” och ett redigt boogiesväng. Put on your dancing shoes!!!

Mojump`s back in town!

Fr vänster: Dan, Klas, Johan, Henrik, Per. I soffan: Karin, Vanja.
Lite smakprov från skivan